Андреа се превърна в анимационен герой заради фотошоп (Вижте как се оля + Отговорът й към Пайнера)

Андреа се превърна в анимационен герой заради фотошоп (Вижте как се оля + Отговорът й към Пайнера)
5 (100%) 1 vote

Андреа тотално се превърна в анимационна кукла в желанието си да изглежда секси

Андреа този път мина всякакви граници в напъните си да изглежда съвършено поне в социалните мрежи. Понеже на живо всички знаем каква е истината… Певицата пусна ответен отговор на думите на Митко Пайнера, че го е молела да я върне в компанията.

И естествено, придружи поста си със снимка, която е толкова обработена, че блондинката изглежда буквално като анимационен герой. Дори самата тя никога не се излагала така и това е най-пипнатата й снимка, категорични са феновете.

Андреа фотошоп

Снимка: Фейсбук

„То много хубаво говориш за истината, а ти защо не показваш истинската си визия?“, „Коя е тази на снимката“, са само най-меките коментари на феновете.

Вижте и целия отговор на Андреа към Митко Пайнера, без редакторска намеса:

„Димитре, Димитре.. относно писмото ти. Аз само Теодора Андреева няма как да бъда, само от факта, че сега си написал това писмо до мен ! Славата няма срок на годност, защото не славата ни прави изпълнители, а таланта, амбицията, хъса, но най-вече таланта !

Пишеш, че избягваш да се занимаваш с бивши твои изпълнители. И двамата знаем, че това не е така, имайки предвид подмолните ти номера ! Да, отчаяна съм от това, че има още хора като теб в тази държава, прав си ! Много съжалявам, че имаш още изпълнители останали, които заблуждаваш по твой начин ! Аз се развивам и това си личи по международните проекти, които правя, за които още имаш да учиш.

Да ме описваш като отхвърлена жена е меко казано смешно ! Ти беше отхвърлен от мен преди време ! Наистина концертът не ме засяга, прав си ! Засяга ме само мръсотиите, които правиш към мен 4 години и затова реших да играя по твоята схема !

Това, че накара едни талантливи момичета да пеят без пари на концерта ти, докато ти прибираш парите от билети и спонсори. Определено това е успех за теб, браво ! А относно съобщенията, които ти написах бяха с цел да се примирим ! Но не и да се върна в залязващата ти фирма ! Исках да ти дам процент за да ме оставиш да пея и да не заплашваш заведенията да не ме канят. Защото според мен по-добре беше да пробваме с добро, но не ми остави избор ! Мога само да съжалявам, че се опитах да открия поне малко добро в теб. Извинявай за което ! Не ме изкарвай, че завиждам на колежките ми, те се трудят като луди в името на богатството ти ! Ти си за завиждане, но само ако бях в позицията на алчен човек.

Музиката е всичко за мен и винаги е било така ! Просто не случих на правилният човек ! Пожелавам ти някой толкова борбен и истински човек като мен да те наследи, но този човек да бъде истински, доблестен, честен и най-вече да мисли за изпълнителите си !“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар