Андреа се ошишка и стана за смях на участие (Певицата втрещи с оскъдно облекло и паласки)

Гласувайте за статията

Андреа стана за смях с дрехи като на жрица на платена любов, певицата раздруса деколте до пъпа и показа паласки

Феновете на Андреа, които вече се броят на пръсти изпитаха истински ужас от последното участие на певицата. Те се притесняват за нея защото явно тя има проблеми. Не само физически, но и психически. Някои пък откровено й се смеят.

Като, че напук на всичко, което се пише за нея тя се бе стъкнала с оскъдни дрехи. Половинката на Кубрат Пулев имаше участие в пловдивски клуб. На което демонстрира пищните си форми с прилепнал по тялото тоалет. Който бе прекалено къс и с деколте до пъпа. Така тя бе подчертала, че се е ошишкала по най-неподходящия начин. Вместо да прикрие телесата си тя ги извади на показ.

Андреа на учадтие в пловдивски клуб
Снимка: lifeonline.bg

Проблемите на Андреа със здравето, с алкохола и употребата на антидепресанти отдавана са известни на почитателите й. Но те са на мнение, че преди да излезе на сцената трябва да хвърля по един поглед и огледалото, предават от lifeonline.bg.

Опасенията на феновете на певицата са, че блондинката върви към дъното. Да си припомним, че тя непрекъснато е упреквана заради обработените си с фотошоп снимки. На които изглежда умопомрачително.

Колаж: lifeonline.bg

На живо обаче реалността е съвсем различна. Тя пак е наддала много на кила. Но вместо да ги прикрие с подходящ тоалет прави точно обратното. Дори обидена на подигравателните коментари в социалната мрежа относно фотошопираните й  снимки не се посвени да се провикна от сцената: „Ето ме, нека пак ми преправят снимките“

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар