Андреа потвърди за раздялата с Кобрата (Вижте първия й коментар след целувката му с Джени)

Андреа потвърди за раздялата с Кобрата (Вижте първия й коментар след целувката му с Джени)
1.5 (30%) 2 votes

Андреа потвърди, че е сама, гаври се със скандала с Кубрат Пулев в мрежата

Фолк певицата Андреа потвърди, че са разделени с боксьора Кубрат Пулев. След като бившия годеник на изпълнителката целуна на шега тв водеща по време на интервю, това бе най-горещия въпрос, който всички си задаваха. Мълчанието на изпълнителката още повече предизвика съмнения, че двамата са разделени. Двамата с Кубрат Пулев вече не се следват и в Инстаграм, а изпълнителката е поправила статуса си на „свободна“ във всички социални мрежи.

На въпрос на Hotnews.bg дали са заедно, изпълнителката е отговорила красноречиво: „“Трябва ли да отговарям на въпроса дали сме заедно?!“
„Не ми се дискутира темата! Довиждане!“. В една от личните й страници във Фейсбук пък се появиха и някои подигравателни постове, преди певицата в крайна сметка да излезе с официален пост. И да затвори темата.
С други думи — Андреа и Кубрат са разделени.

Със сигурност жестът на боксьора е оставил неприятен привкус в устатата на певицата, още повече, че никой не подозираше, че са разделени, но Андреа все пак намери сили в себе си да приеме ситуацията с достойнство. След като изля гнева си в социалните мрежи, тя написа „Иска ми се да имах вълшебна пръчица и да мога да живея в друго време. Тогава, когато целувките бяха приятелски, родени от страст или от привързаност и любов. А не повод за съд и скандали. Не мислех да коментирам, още повече, че за мен това е една смешна шега и комична ситуация“, допълни още звездата.

Андреа потвърди за раздялата с Кобрата сн. Фейсбук

Андреа потвърди за раздялата с Кобрата сн. Фейсбук

Самият Кубрат Пулев сподели, че добър приятел с Джени Суши и двамата неведнъж са демонстрирали близост. Очевидно самата тя не се дърпаше особено от вниманието му. А и боксьорът сам призна, че доста активно е търсела вниманието му преди и след мача. Друг е въпросът, че най-известната целувка в мрежата стана повод да се разкрие и раздялата му с Андреа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар