Андреа проговори за сватбата с Кубрат (Вижте кога ще минат под венчило)

Андреа проговори за сватбата с Кубрат (Вижте кога ще минат под венчило)
5 (100%) 1 vote

Андреа разкри, че семейството й вече я натиска да роди дете на боскьора

Андреа и Кубрат Пулев са категорични, че ще вдигнат сватба, искат и деца

Андреа проговори за сватбата с Кубрат Пулев. Отношенията между певицата и боксьора открай време будят любопитство у феновете, които нямат търпение вече да видят любимците си пред олтара. Още повече, че връзката им продължава вече много години. Като и двамата са категорични, че са намерили точната си половинка.

Андреа и Кубрат Пулев не бързат със сватбата

Андреа и Кубрат Пулев не бързат със сватбата

За съжаление на феновете обаче, те не бързат със сватбата, тъй като искат да постигнат максимума в кариерите си. Със сигурност обаче церемония ще има, тъй като държат и вярват в брака. Но това ще се случи, когато усетят, че е настъпил точният момент.

Пред камерите на Нова телевизия изпълнителката разкри, че семействата и на двамата не спират да ги питат кога ще създадат свое семейство и вече направо са се отчаяли. Все още не е ясно дали певицата ще подкрепи Кобрата в първия мач като професионален боксьор на българска земя. На 3 декември в софийската зала “Арена Армеец” Пулев ще се бие с нигериеца Самюел Питър.

“И Кубрат ме попита дали ще отида. За мен не е проблем къде е мачът, а самият той. Аз дори и вкъщи стоя с гръб към телевизора и броя всяка секунда. Не знам, все още не искам да ви отговарям на този въпрос. Мога и да реша да отида. Ще взема решението в последния момент. Искам да видя също и той как се чувства. Важен е самият мач, а не дали аз ще отида, или не. Важно е всички българи да го подкрепят. Стискам му палци и съм сигурна, че ще победи. Радвам се, че мачът ще е в България. Ще бъде невероятно и много вълнуващо изживяване. Според мен, когато излизаш пред родна публика, това ти дава една сила и вътре в сърцето си се чувстваш съвсем различно. Може би от тази гледна точка и гордостта е по-голяма.

Когато гледаш толкова много хора и победиш, емоцията е доста по-силна”, каза още Андреа, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар