Андреа пак захапа Мира Добрева: Дано не се излагам като нея като остарея (Вижте как отвърна на обидите й)

Гласувайте за статията

Андреа не се посвени да отвърне на обидите на Мира Добрева за теглото й

След като Андреа отправи няколко обиди към журналистката относно агресивното й поведение към Ваня Костова във „ВИП Брадър“, реакцията на Мира не закъсня. Тя атакува Андреа там, където най-много я боли в момента – наднормените килограми, с които се бори в последно време, пише ПИК.

„Хм, Андреа… Доколкото знам е тромава и нищо не тренира. И косата й може би й е натежала, също както и миглите й, а може би и силиконът“, произнесе се Добрева.

Андреа и Мира Добрева

Снимка: БЛайф

Гаджето на Кубрат Пулев обаче не заглъхна, а тъкмо обратното – нанесе пореден удар. „Много ме е страх когато остарея, да не започна да се излагам и да правя нелепи обиди към по-млади момичета, с цел да ги унижа. Когато напредна в годините си се надявам силно да бъда пример за подражание, не само с действията си, но и с постъпките. Разумът не идва с годините, очевидно се раждаме с него.

Ако съм защитила Ваня Костова, то е защото в нея видях и припознах бабата, която ме е отгледала и, която ми липсва всеки ден. Лошо е, че именно аз трябва да говоря за уважението, което трябва да имаме към по-възрастните. Но определено това е въпрос на възпитание“, написа серт блондинката в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Андреа пак захапа Мира Добрева: Дано не се излагам като нея като остарея (Вижте как отвърна на обидите й)”

 1. валя

  Ное. 17. 2018

  Когато не знаеш какво говориш е по-добре да замълчиш, отколкото да се опитваш да се обаждаш в нечия защита, в случая Андреа е на 31, ВК на 61, няма как да е на годините на баба й, освен ако баба й не е станала майка на около 10 години. В този дух, и Мира се изложи немалко, като няколко пъти твърдеше, че Ваня Костова е „само няколко години по-млада“ от майка й (и тук твърдението е възможно при условие, че майка й я е родила на 10 г.).

  Reply to this comment
 2. валя

  Ное. 17. 2018

  всъщност твърдението беше, че е няколко години по-стара, сори

  Reply to this comment

Добавете коментар