Андреа още злобее срещу Кобрата: Сърцето ми отдавна е изстинало (Вижте как го посече)

Гласувайте за статията

Андреа отвърна на Кобрата, вече не страда за него

Странен отговор даде Андреа на Кубрат Пулев след негово изказване. Спортистът заяви, че му е мъчно за изпълнителката и тъгува за нея, след раздялата им. Той обаче призна, че отношенията им в емоционален план са блокирали преди много време и няма как да ги рестартират. Затова е било по-добре и за двамата, че са се разделили.

Кобрата пожела на бившата си приятелка щастие и успех, а самият той също продължава напред. Изненадващо, певицата публикува доста многозначително послание в социалните мрежи. А мнозина заявиха, че направо го е посякла, пише „Марица“.

„Когато сърцето копнее за нещо различно, е напразно да копаете в пепелта на миналото с надеждата да откриете нов пламък, който да затопли изстиналото ви сърце. Длъжни сте да израствате и да продължите да следвате мечтите си“, пише Андреа в социалните мрежи. Певицата в момента е в Дубай, където се глези със слънчева почивка и местни специалитети.

Както е известно, Андреа и Кубрат се разделиха преди няколко месеца, като певицата каза, че тя е сложила край на отношенията им. Тя сподели и първа статус с новината. „Твърде млада за брак и твърде възрастна за детски игри. Наслаждавам се на свободата си“, сподели изпълнителката в социалните мрежи.

Андреа отвърна на Кубрат сн. Инстаграм

Андреа отвърна на Кубрат сн. Инстаграм

Последвалата буря от спекулации и слухове роди доста грозни истории, които обаче и двамата опровергаха. В крайна сметка Кубрат сподели, че отношенията им очевидно са изстинали и са продължили напред. Въпреки това той призна, че му е мъчно за певицата, тъй като тя е открит и добър човек и не заслужава да страда заради добротата си толкова много. Но допълни, че също така я намира за сърцата и борбена, поради което е убеден, че ще успее да продължи напред. Само ден след интервюто за „България днес“, Андреа побърза да покаже, че изобщо не тъжи за него, със статус в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар