Андреа отчаяна за слава, излага се с дует със Сузанита (Вижте как стана за смях)

Гласувайте за статията

Андреа шокира феновете си с новината за дует със Сузанита.

Докато Гери-Никол се подмазваше на Сузанита, Андреа успя да й я измъкне под носа! 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад се превърна в истинска сензация за няма и месец. А това носи своите последствия, предимно позитивния за нея на този етап.

Много изпълнители от родната сцена похвалиха Сузанита за провокацията й и фурора, който предизвика. Много й я заклеймиха като символ на пошлостта. но, оказва се, не малко са тези, които са й завидели за успеха. Без солиден продуцент зад гърба си, само с подкрепата на баща си, тя успя да постигне успеха на Гери-Никол, но с доста по-малка инвестиция.

И, изведнъж, куп родни изпълнители се наредиха на опашка пред 14-годишната госпожица, искайки да се отъркат в нейната момента слава! Все пак, Сузанита няма да избяга напълно от амплоато на татко си. Въпреки че иска да се занимава с хип-хоп, тя подготвя дует с поп-фолк изпънителка.

Да, Андреа също бяха далеч от стереотипите на чалгата. Това правя оповестения дует още по-чакан. новината за съвместния проект русокосата половинка на Кубрат Пулев направи още по-скандална благодарение на няколко провокативни снимки със Сузанита.

Като гледаме сега какви стойки правят и на базата на предишното им творчество, можем само да си представяме какво видео ще ни спретнат! От години Андреа се опитва да бъде звезда без „Пайнер“ зад гърба си. Тя всячески бяга от поп-фолк стила и се опитва да се наложи зад граница.

Именно затова идеята на изпълнителката на „Докрай“ да направи дует със Сузанита не бе приета особено топло от феновете й. Според тях, тя прави голяма крачка назад към пошлостта и примитивността на родния шоубизнес. „Очаквах тази година да прави хитове, а тя се излага“, гласят коментарите в профила на блондинката.

Дуетът на Андреа и Сузанита със сигурност ще бъде скандален

Дуетът на Андреа и Сузанита със сигурност ще бъде скандален

Други смятат, че Андреа иска да направи услуга на Орхан Мурад, лансирайки дъщеря си. Но така сама си прави мечешка услуга, защото Сузанита не заслужава подобна реклама. Няма спор, обаче, че дуетът им ще бъде едно от най-коментираните парчета за годината. А кой ще спечели и кой ще загуби – ще се разбере в последствие!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар