Андреа отново захапа Кобрата: Обвинявам се, че му позволих да влияе на кариерата ми!

Гласувайте за статията

Андреа не пропусна да се заяде с бившия си

„Ти беше всичко за мен, сега си просто урок!“

Така се обърна към бившия си любим Кубрат Пулев фолкпевицата Андреа, която само преди дни разобличи успешния ни боксьор в паралелна връзка с друга жена. Оттогава звездата не спира да качва истории в интернет, насочени към изневери предателства и мерзост. Последно тя публикуват цитат от поета Омар Хаям:

„Себе си да отдадеш – не значи да се продадеш. И с някого да спиш – не значи да преспиш. Да не отмъстиш – не значи всичко да простиш. До някого да не си – не значи да не го обичаш. Да, аз не отмъщавам и не всичко съм простила“, публикува Андреа.

Андреа и Кубрат Пулев

Снимка: Фейсбук

По всичко личи, че певицата едва започва с отмъщението към Кобрата и мисли още схеми, с които да го разобличи. Тя очевидно няма да спре войната скоро с боксьора и сама намекна за това: „Пазете се от яростта на търпеливия човек. Понякога трябва да станеш звяр, за да говорят с теб човешки“.

„Хората изневеряват, те имат грешна представа за морал и за това кое е правилно и кое не. Първо се учат от родителите, но ако те не се справят, тогава остава само Господ. Но изневярата става и когато човек не вярва в себе си, не е уверен. Тогава създава грешна представа за себе си в обществото. Изневярата не винаги се състои в сексуални отношения. Изневярата към собствените вярвания е предателство“, така Андреа отговори на въпрос на „България Днес” дали само слабаците изневеряват. Певицата е категорична, че не съжалява за това, което направи като разобличи любимия си в изневяра и предателство.

„Имам колежки и приятелки, които са наясно с много от нещата, които се случват в живота им, не са хубави, но се примиряват. Аз просто не съм такъв човек поради простата причина, че имам по несломим дух. Не обичам фалша. А и за човек, борил се да постигне всичко сам през годините, като жена и морал смятам, че не е в мен е грешката за това което направих. Вече никога не бих стъпкала себе си в името на чуждите интереси. Само за това се обвинявам, че в последните години позволих да влияят на кариерата ми, а не трябваше“. Според нея тя никога не била влязъл в ролята на любовница, защото прекалено уважава себе си.

Единственият коментар за отношенията си с Андреа шампионът по бокс Кубрат Пулев даде пред журналиста Ники Кънчев вчера и той бе:

„Тя е уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време, ей така. Ще приема вината в себе си и че с Андреа не успяхме“, споделя Пулев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар