НАДУТА! Андреа се взе за Лили Иванова

Гласувайте за статията

Фенове на фолк певицата се дразнят от поведението й

Фолк певицата Андреа откровено вбесява феновете си напоследък, разбрахме от Кliuki.net. Изпълнителката толкова се е възгордяла, че се взе за Лили Иванова. Почитатели на певицата се оплакват, че фолк дивата се е взела толкова на сериозно, че отказва дори да даде някой автограф. А за снимка и дума не може да става, коментират възмутени те.

Андреа се взе за Лили Иванова

Андреа се взе за Лили Иванова

Възмутени фенове на изпълнителката разказват, че по време на поредното й участие се опитали да вземат автограф и да се снимат с певицата. „Охраната ни избута назад и каза: „Андреа не позволява снимки с фенове“, оплакват се те.

Изглежда изпълнителката се има за достатъчно популярна, за да си позволи подобно отношение към феновете. Друг е въпросът, че далеч не се радва на сериозна репутация градена на творчески успехи и постижения в света на музиката.

Мнозина споделят, че надменното отношение на Андреа вече ги дразни. „Тя се взе за Лили Иванова“, възмущават се почитатели на изпълнителката. За разлика от примата на родната естрада, певицата далеч не може да се похвали с чак такава популярност. А и едва ли има нейната кариера зад гърба си, или уважението на публиката, за да си позволява подобни ексцентрични капризи, като да обърне малко внимание на почитателите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар