Андреа отвърна на Кобрата: С липсата на уважение, обичта приключва (Вижте думите й)

Гласувайте за статията

Андреа отвърна на думите на Кобрата за раздялата им

Бившата половинка на родния боксьор Кубрат Пулев – Андреа пусна много любопитен цитат от великия Фьодор Достоевски в социалните мрежи. В него се говори предимно за лъжата и самозалъгването. По принцип подобно съобщение не би се приело по особен начин, ако само преди няколко дни Кобрата не бе заговорил за отношенията си с едрогърдата блондинка.

Пулев сподели следното относно края на връзката с фолк певицата: „Тя обяви раздялата преди известно време, истина е. Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин“.

Андреа

Снимка: Инстаграм

Самата блондинка пък написа часове по-късно следното: „Най-важното, не се самозалъгвайте. Този, който се самозалъгва и слуша собствените си лъжи, достига до момент, в който не е в състояние да различи истината в него или около него, като по този начин губи цялото си себеуважение и уважението към другите. С липсата на уважение, той престава да обича“.

Дали обаче мистериозното съобщение на Андреа е свързано с Кобрата, можем само да гадаем, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар