Андреа: Никога не съм кръшкала на Кубрат! (Няма да повярвате с колко мъже е била певицата – Подробности)

Гласувайте за статията

Андреа е най-моногамната певица във фолка, не е кръшкала никога на Кубрат

Андреа, въпреки, че често публикува свои провокативни снимки и разгорещява социалната мрежа ще се окаже, че е най-моногамната в поп фолка. През целия си живот до сега певицата е била само с трима мъже, колкото й да не ви се вярва.

Нейни приятелки разказват, че Андреа им признала, че била вярна на Кубрат през всичките тези 13 години, докато бяха заедно. Това е причината толкова много да я заболи, когато научи за безбройните му изневери.

Андреа не посмяла да кръшне на Кобрата нито веднъж
Снимка: Инстаграм

Блондинката и боксьорът се залюбват когато тя е едва на 20 години. Не минава много време и Кобрата й предложил брак по много романтичен начин. Кубрат  скрил годежения пръстен в чаша шампанско. Поискал й ръката на яхта в морето преди повече от десет години. За съжаление влюбените така и не минаха пред олтара.

Дружки на певицата се кълнат , че преди да се срещне с половинката си е била интимна само с още двама мъже, колкото й да е учудващо.

В момента Андреа, след като преживя шока от раздялата с Кубрат и изневерите му се е взела в ръце, разказват нейни близки. Започнала да отслабва и да се грижи повече за визията си. Но все още съжалява, че най-хубавите години от младостта си посвети на неверника Кубрат. Който не се посвени да я предаде, предават от marica.bg, цитирайки „Уикенд”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар