Андреа напълняла заради тормоз от Кобрата (Певицата на антидепресанти по време на връзката им)

Гласувайте за статията

Андреа живяла в кошмар с Кобрата, боксьорът я малтретирал психически

Андреа била подложена на психически тормоз по време на връзката си с Кубрат Пулев. Заради силния стрес  била непрекъснато на антидепресанти, от които започнала да пълнее.

Известната двойка живеела на семейни начала, но боксьорът непрекъснато отсъствал от дома им. Както е известно заради многото си ангажименти Кобрата пътувал. Но пътуванията му били разнообразявани от разгулен живот с най-различни мацки и жени на повикване.

Андреа и Кубрат преди
Снимка: Инстаграм

Певицата от начало преглъщала слуховете за изневерите на Кубрат, но накрая й писнало и му потърсила  отговорност. Тогава се стигнало до такива скандали, които само можем да си представим. Някои разправят, че шампиона дори посягал на своята половинка. За съжаление тези слухове не са потвърдени, но и Андреа никога не ги е отричала.

Русокосата певица се примирила със съдбата си след като любимия й я заплашил, че ще съсипе кариерата й и няма да я пуска на никакви участия. Униженията, които изтърпяла се отразили на психиката и тя посегнала към антидепресантите. Благодарение, на които започнала да пълнее и заприличала на лелка.

Според запознати Андреа не искала дете от Кобрата не защото се страхува, че ще съсипе фигурата си или кариерата си. Просто тя не виждала какво бъдеще може да има с Кубрат.

Раздялата им се случила преди скандалната целувка с Джени Суши. Блондинката си събрала багажа и напуснала семейния дом. Но нали е с добро сърце и от съжаление се съгласила да се появи по време на изслушването на боксьора пред Спортната комисия в Калифорния за да му създаде имидж на порядъчен мъж, предават от blife.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар