Андреа навръх РД на Кубрат: Имахме трудности! (Вижте признанието й)

Гласувайте за статията

Андреа поздрави публично своя любим Кубрат Пулев за рождения му ден.

Днес най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев навършва 36 години. По този повод дългогодишната му половинка Андреа го поздрави с мили думи, които публикува в профила си във фейсбук. Посланието идва чак в късния следобед на рождения ден на Кобрата. То повдигна куп въпроси за отношенията му с певицата.

Андреа споделя, че когато е срещнала Кубрат през 2006г., тя не е предполагала, че двамата ще прекарат следващото десетилетие плътно един до друг. Двамата имат една от най-дългите и силни връзки в родния шоубизнес. Именно затова всички се питат защо не са се решили все още на по-сериозна стъпка като брак или деца.

Певицата не крие, че още от първата им среща е разбрала, че са един за друг. „Наистина хората усещат, когато срещнат човека, който ги допълва във всяко отношение“, категорична е Андреа. Двамата не обичат да афишират връзката си и вероятно именно това е тайната на дългата им връзка. Но това, че винаги са заедно и изглеждат в пълна хармония не значи, че и те не са имали своите трудни моменти.

Певицата допълва посланието си с мисъл на лечителя Петър Дънов : „Който с когото е свързан, носи последиците от неговия живот!“. Андреа не крие, че двамата са имали и трудности, и успехи. Не пояснява, обаче, в какво се изразяват трудностите им. Миналата година се появиха твърдения, че Кубрат има паралелна връзка и изневерява на официалната си половинка. Дори бе заснет с мистериозна дама в Германия.

Андреа породи много въпроси с посланието си

Андреа породи много въпроси с посланието си

Повече яснота тогава не получихме. Дали именно тази предполагаема изневяра визира певицата, можем само да предполагаме. Андреа допълва, че на Пулев му предстоят „велики дела“, защото носи в себе си онази сила, която малцина съумяват да съхранят и развият.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар