Андреа мълчи упорито за слуховете, че е платена (Защо пак се сдуши с Моника, след като я плюеше? – Скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Андреа упорито дъвче банални и скучни теми, но мълчи за слуховете, че с Моника си изкарват парите по другия начин

Андреа продължава да си трае за слуховете, че си изкарва парите като платено момиче. От седмици насам се спекулира, че певицата и дружката й Моника Валериева обикалят целия свят не по екскурзии, а по работа. И то специфична работа. И без това феновете и на двечките се чудят откъде вадят толкова пари, че да си позволяват подобни луксозни почивки. За които обикновеният българин цял живот не може да събере пари.

За Моника открай време се шушука, че така наречените й почивки в чужбина са всъщност „платени креватни ангажименти“.

Андреа и Моника Валериева

Снимка: Фейсбук

Моделката няма никакви официални приходи. Кариерата на Андреа пък е в абсолютен спад. През последните години певицата има изключително редки участия по кръчми и дискотеки, от което следва, че приходите и са символични. Близки до Андреа дори твърдят, че тя е в практически фалит.

Затова воаяжите с Моника в чужбина на практика може би се оказват единствения й по – сериозен източник на доходи, коментират в светските среди.

Именно това притеснява последователите на Андреа, които категорично предупреждават любимката си: „Пази се от Моника, ще те направи проститутка”, пише Blife.bg.

Любопитното е, че вместо да се защити и да отрече тези слухове, Андреа мълчи упорито. И вместо това занимава хората с вече изтърканата й раздяла с Кубрат. Тя не спира да коментира как тя му е била шута и дори в новата си песен намекна, че го е хванала с друга. Нещо, което е в миналото.

Да не говорим, че внезапното й сдобряване с Моника е повече от съмнително. Не е тайна, че двете се изпокараха жестоко преди години, като Андреа не спираше да плюе Валериева, че е крадла на мъже и какво ли още не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар