Андреа къса нервите на Кобрата (Певицата закъса за участия и лъсна по бельо)

Гласувайте за статията

Андреа пак ядоса Кобрата, фолк певицата се пусна по бельо, привлича внимание заради липса на участия

Андреа се пусна само по бельо. Тя за сетен път наруши съветите на Кубрат Пулев, който я прикани да не се показва толкоз гола.

Заради дългото си отсъствие от родна сцена половинката на най-добрия ни боксьор загуби славата си по нашенските клубове. За да насочи внимание към себе си Андреа лъсна само по бельо като акцента на снимката й в социалната мрежа е върху огромния й силиконов бюст. Който едва се побира в оскъдния дантелен сутиен, предават от hotnews.bg.

Снимка: Инстаграм

Естествено феновете на певицата харесаха фотото. Но любимия й едва ли ще остане доволен от провокативния кадър. Той често е повтарял, че не е ОК с поведението на любимата си и се е заканвал, че ще стане много страшно ако някога му кипне.

Явно обаче на Андреа не й пука от неговите ултиматуми и продължава с изцепките си да му къса нервите.

Напоследък се говори, че тези нейни разголени снимки са отчаян ход от нейна страна да си върне славата от златните си години. Когато бе сред топ имената на певиците от „Пайнер”. Тя може да е известна в Америка, но в нашенските клубове избягват да я канят. Макар напоследък хонорара й да е твърде нисък.

Тя се предлага само за някакви се 1500 лева на изява, но има само по 1 или 2 участия на месец. Собствениците не я харесват защото навремето се държала с тях арогантно и надменно. А програмата й била скучна и безинтересна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар