Андреа и Моника Валериева пак се изпокараха (На моделката й писна от драмите на певицата)

Гласувайте за статията

Андреа и Моника Валериева отново не си говорят

Скандалната моделка Моника Валериева и фолк певицата Андреа вече не са толкова близки приятелки, както беше до вчера. Светските дами са разпърдяли отношения и вече нито ходят заедно по екскурзии, нито споделят личните си празници, научи HotNews.

Раздялата на двете приятелки датира буквално с началото на новата година, твърдят запознати. Към момента обаче нито едната, нито другата не разкриват тази подробност.

Не случайно Валериева не беше сред гостите на рождения ден на фолк фурията в края на януари. Тази която е сложила край на женската им дружба е брюнетката. Тя просто решила да спре да комуникира с изпълнителката без да й дава обяснение. Пред свои Моника коментирала, че й омръзнало да слуша за драмите на Андреа с Кубрат Пулев.

Андреа и Моника Валериева

Снимка: Фейсбук

Според думите й певицата била обсебена от този човек и трудно приемала факта, че връзката им е приключила. Тези дни тръгна слухът, че двойката пак се е събрала, но дали това е вярно е друг въпрос. Андреа и Моника се познават много, много отдавна – около 15 години.

Когато се запознали, едната била на 15 г., а другата – на 18. Срещнали се в заведение, когато Андреа предложила да се настани на масата на Валериева. „Аз и Андреа имахме „раздяла“ за кратко поради напрежение около изграждането ни като личности и налагането ни в отделни работни сфери“, разказваше преди време Моника Валериева.

Двете тогава „скъсали“ заради слухове, че брюнетката си ляга с мъжа й – Пулев. „Слуховете за мен и Кубрат Пулев са меко казано нелепи, смешни и неактуални! Дори не е помислено от моя или негова страна“, коментираше тогава моделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар