Андреа и Кубрат тренират за сватбата? (Вижте как се издадоха – снимки+видео)

Гласувайте за статията

Андреа и Кубрат смаяха всички с уникална визия в традиционни народни носии.

Една от любимите двойки на България Андреа и Кубрат удостои с присъствието си Международния фестивал на фолклорната носия в Жеравна. Певицата и топ боксьорът се появиха под ръка и по-влюбени от всякога и бяха посрещнати топло от стотиците гости на уникалното събитие. Двамата се сляха с тълпата, но и не спираха да се отличават от нея. За да усетят истинския дух на националните традиции, Андреа и Кубрат облякоха автентични носии, с които се върнаха години назад, но и хвърлиха поглед към съвместното си бъдеще.

Влюбените изглеждаха като младоженци от едно време, когато са се обличали точно в подобни носии, а не с скъпи костюми и пищни рокли, Най-важна е била любовта, а не нейната показност. А при Андреа и Кубрат тя е толкова силна, че мнозина могат да им завидят. В компанията им бе забелязан и другият Пулев – Тервел. И той също е кандидат-младоженец, но сякаш нещо спира боксьорите да се решат на важната стъпка.

Световният шампион по бокс от години и хитовата фолк певица са заедно повече от 10 години и все витаят слухове за сватба, но все остават в графата предположение. Именно около тази тема са се въртели и десетките пожелания, които са получили влюбените на фестивала. Те изглеждат повече от прекрасно като младежи от онова време и определено няма да сбъркат, ако изберат подобно облекло за най-важния ден в живота си.

Андреа и Кубрат отново спечелиха всенародните симпатии

Андреа и Кубрат отново спечелиха всенародните симпатии

Андреа е като истинска самодива и за пореден път доказа красотата си, както и любовта към българското, която споделя с Кубрат. Тя се просълзи при изпълнение на народна песен под съпровод на гайди, която може да накара всеки да настръхне. Снимка на певицата в носия стана хит в социалната мрежа и получи одобрението дори от организаторите на „DAF Bama Musiz Awards“, на чиято сцена ще се изяви и тя. Церемонията ще се проведе след 5 дни в залата в Хамбург, в която Пулев се би с Кличко. Сега всички стискат палци певицата да се върне като победител от тази паметна сцена, а след това Андреа и Кубрат най-накрая да минат под венчилото.

andrea kubrat2 andrea kubrat abdrea kubrat tervel

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар