Андреа втрещи – с огромни велурени ботуши посред лято (Вижте нелепия й моден гаф)

Гласувайте за статията

Андреа за пореден път показа, че е сериозно скарана с модата

Андреа втрещи с нелепа модна хрумка

Андреа втрещи с брутален моден гаф. Певицата се стреми да изглежда секси на всяко свое участие, но понякога сериозно прекалява с тези си напъни. На една от последните си изяви половинката на Кубрат Пулева се появи стъкната в ултра къса поличка и…. огромни велурени чизми. Които със сигурност не са най-удачното решение за обувка през лятото. Колкото и дъждовно да е то.

„Какво е това, лятото да ходи с ботуши“, коментират гости на заведението. Други се хилят, че тя нарочно се облича по този начин, за да прикрие излишните си килограми.

Андреа

Снимка: Инстаграм

Иначе самата й изява не мина и без други циркове.

Клиент на въпросното заведение нагло е наврял камерата на телефона си под полата на блондинката. Снима отдолу, което позволи на всички да се порадват на Д-то на певицата в цялата му прелест.

Изпълнителката на „Секс за ден“ е направила завиден златист загар, който също допринася за красотата на гледката отзад.

Само че критиците плюят, че носи прекалено къси поли и тя си е виновна за станалото. Трябвало е да предвиди, че пее на високи подиуми, поради което да не носи разкроени дрехи. Разправят още, че половинката й Кубрат Пулев бил бесен, че е допуснала подобно нещо и е на път да развали дългата им връзка, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар