Андреа втрещи с кожа на мехури (Вижте я с кофти фотошоп – Фото)

Гласувайте за статията

Андреа лъсна като препечена филия, цялата стана на мехури

Андреа си пусна много снимки по бански, като се направи на изкусителна красавица. Певицата обаче пак сгафи с фотошопа.

Тя се показа на селфи от екзотичен и далечен плаж. На снимката обаче се вижда как е пострадала от прекаленото излагане на силно слънце. Което е съсипало кожата й. Навсякъде се виждат мехури по тялото на блондинката. Останали са белези от изгарянето. Които най-вече личат по бюста на Андреа.

Андреа се препече като филия, лъсна с кожа на мехури
Снимка: Инстаграм

Певицата се е опитала да заличи пораженията с фотошоп, но за съжаление никак не й се е получило. Лицето си го е докарала добре. Там тенът е равномерен и не личат никакви следи. Както и на едната й ръка.

Но на другата и на силиконовите й бомби следите от изгарянето не са заличени и се набиват на очи. Феновете, нали това им е работата забелязаха несъответствието и веднага я критикуваха в социалната мрежа за големия гаф. Само, че тя изтри негативните коментари, но не оправи снимката.

Андреа си направи фотосесия в Дубай, малко след като се раздели с Кубрат. Тогава я снима професионалния фотограф Тибор Голоб. Защо сега не е използвала професионалните му умения не става ясно, но снимката с мехурите по кожата определено е стряскаща, предават от електронното издание hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар