Андреа: Все още го харесвам много! (За Кобрата ли говори? – Подробности)

Гласувайте за статията

Андреа пусна любопитен статус в профила си в социалните мрежи

Бившата половинка на Кубрат Пулев – Андреа, отново провокира в социалните мрежи. Блондинката зарадва своите фенове с гореща снимка, на която е топлес.

Интересното обаче е, че се намериха доста потребители, които я разкритикуваха за разголените кадри: „Облечи нещо и се дръж на положение! Всяка повлекана вече може да си позволи силикон. Уважението и женствеността са далеч от голите снимки в социалните мрежи. Така предизвикваш само фейсбук-онанисти“, написа възмутена фенка.

Андреа и Кубрат Пулев

Снимка: Инстаграм

„Защо си винаги гола? Нали беше певица?“, попита я чужденец. На фотоса изпълнителката е прикрила големите си гърди с ръце, а думите към него гласят: „Нямам какво да кажа“.

И друга снимка ядоса почитателите на блондинката. На нея не е Андреа, а стара филмова звезда, която казва:”Все още го харесвам много”. Признанието почитателите отнесоха към Кобрата и веднага възроптаха: „айде… сега мач за титлата и ай стил лайк хим”, пише Hotnews.bg.

Малко след това блондинката сподели в социалната мрежа дългоочакваната новина за Пулев, че мачът му за световната титла по бокс с Антъни Джошуа е потвърден. Така че нищо чудно все още да мисли за бившия си…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар