ИЗНЕНАДА! Андреа е бременна? (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Блондинката напоследък страни от шумните партита и светската суета

 

Кубрат Пулев явно има супер година, защото след победите, които постига с лекота, сега се оказва, че и Андреа има голям подарък за него. Запознати със ситуацията във връзката между двамата издават, че блондинката по всяка вероятност вече е бременна.

Андреа и Кубрат наскоро се сгодиха

Андреа и Кубрат наскоро се сгодиха

На някои от последните снимки, на които тя застана с половинката си след успешните му мачове, наистина се забелязват подпухналите й форми. Може би певицата е в още ранните месеци, защото голямо коремче не я издава, но при по-детайлно взиране все пак виждаме, че то е по-обемно от друг път. Стройната чалга звезда е със стилна рокля с висока талия, но около колана откриваме по-заоблена гледка.

Андреа се появи подпухнала и с леко издадено коремче

Андреа се появи подпухнала и с леко издадено коремче

Лицето на Андреа също подсказва за възможни хормонални промени в организма й. Двамата не бързали обаче да обявяват новината, защото се разбра, че са отскоро сгодени. Разбира се, за дълга връзка като тяхната, това е съвсем естествен развой на нещата, а феновете ще са повече от щастливи от предстоящото майчинство на изпълнителката на „Лоша”.

Напоследък тя усърдно страни от шумните светски партита и не се натрапва активно в медиите, както някои други нейни колежки. „Затвори се съвсем, а ние се чудихме какво става – ето, че сега я разбираме напълно!”, умуват нейни познати в мрежата, след като научили, че Андреа ще става мама.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар