Андреа бременна? (Красавицата се окръгли с бебето на Кубрат)

Андреа бременна? (Красавицата се окръгли с бебето на Кубрат)
5 (100%) 1 vote

Андреа май е бременна подозират феновете й, красавицата наедря и сигурно носи бебето на Кубрат

Бременна ли е Андреа?

Бременна ли е Андреа?

Фолк дивата Андреа, която е смятана за секс символ изглежда напълно различна. В предаването“Папараци“ певицата се появи позакръглена и понапълняла, забелязаха драгите зрители.

Анреа преди

Анреа преди

И ако преди Андреа бе известна с провокативния си вид, сега от екрана видяхме съвсем друга Андреа. Някак си по-обрана, заложила на нетипичен за нея тоалет, който разкриваше единствено гърдите й и то в съвсем приличен вид. Единствено изрусената й коса бе запазила предишния си вид.

Лицето на бившата „пайнерка“ странно бе подпухнало. Съвсем, като на жена в началните месеци на желана бременност. Андреа често говори, че е време да зарадва половинката си с наследник. Но големите ангажименти на платинената красавица все я отдалечават от най-важния момент в живота на една жена.

Освен външния вид на Андреа и нейното държание пред камерата наведе зрителите, че фолк фурията крие бременност. Ако някой очакваше тя да плюе по бившите си продуценти, остана разочарован. Фолк изпълнителката съвсем спокойно и в рамките на добрия тон сподели, че просто не е доволна от работата си в „Пайнер“.

Видяхме една съвсем различна Андреа. Спокойна и умерена в изказа си, нямаща нищо общо с провокативната Андреа от преди.

Всички тези факти и окръгленият й вид наведоха на мисълта, че русата фурия чака бебе. Съвсем в реда на нещата, след дългогодишната си връзка с Кубрат Пулев. Време им е да се сдобият с наследник и да изпитат радостта и отговорностите да станат добри родители на малко слънчице.

Запознати с ангажиментите на половинката на Пулев коментират, че никак няма да й е лесно да се справи с началните месеци на деликатното си състояние. Чака я усилена работа. Андреа ще се съсипе от участия. С наближаващите празници графикът на фолк певицата е запълнен на макс, а тя не смята да го променя.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар