Андреа беснее с часове след целувката на Кобрата с Джени Суши (Вижте как избухна в мрежата)

Гласувайте за статията

Андреа беснее с часове след целувката на Кобрата

Фолк певицата Андреа далеч не посрещна толкова спокойно жеста на бившия си вече годеник, колкото се опита да представи нещата. Изпълнителката на „Miss California“ публикува няколко многозначителни поста в социалните мрежи, точно след като скандалът избухна. Певицата, която уж пазеше мълчание и демонстрираше, че е над нещата, сподели толкова провокативни публикации, че феновете й първо не разбраха какво става, а след това се чудеха, дали да се смеят или да я съжаляват.

„Може да изглеждам спокойна, но в ума си съм ти забила 3 шамара“, гласи първата публикация на Андреа, минути след като скандалът избухна. Певицата обаче не спира до там.

„…. прости ми, бях прекалено голяма за твоя малък свят“, продължава тя с многозначителните си коментари.

Последният бе публикуван преди ден и определено най-добре показваше отношението й към цялата история „Откраднаха ми мъжа!!! Сега треперя и тръпки ме побиват при всеки шум… Ами ако ми го върнат?!?“

Със сигурност певицата е била изключително ядосана от случката, а след това реши да обърне всичко на шега. И по примера на колежката си Емануела се подиграва с цялата безумна история.

Едва ден по-късно тя все пак публикува и официален коментар на страницата й в социалната мрежа. С него заяви, че цялата ситуация за нея е тъжна, комична и може би малко абсурдна, но не заради целувката, а заради целия шум около нея. И фактът, че тя самата е въвлечена във водевил, в който не желае да участва.

Андреа избухна след скандала с Кобрата сн. Фейсбук

Андреа избухна след скандала с Кобрата сн. Фейсбук

Иначе певицата се е постарала да смени статуса си на необвързана, потвърждавайки, че вече няма мъж до себе си. С боксьора Кубрат Пулев бяха заедно цели 11 години, но от известно време нямат никакви съвместни изяви. Изпълнителката обаче явно още не го е преживяла, тъй като побесня след спонтанния жест на Кобрата, в резултат на момента емоция след победата на мача.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар