ИЗЛАГАЦИЯ! Английският на Андреа я направи за РЕЗИЛ!

Гласувайте за статията

Фолк певицата стана за смях на феновете си

Тотален резил! Фолк певицата Андреа направо ни скри шапката. Изпълнителката така се издъни с познанията си по английски език, че стана за посмешище във Фейсбук. Феновете на звездата недоумяват, как човек с претенции за международна известност може да се излага по-подобен начин. Издънката на Андреа лъсна на страницата й във Фейсбук и тя за часове стана прицел на подигравки.

Андреа пак се изложи

Андреа пак се изложи

„Thank you for all the appreciation and support. This prinze is for you!:) Благодаря ви за подкрепата и признателността! Този принц е за вас!“, написа на страницата си в социалната мрежа певицата. И тотално втрещи почитателите си с познанията си по английски.

Освен че тотално е сбъркала правописа на думата приз–(„prize“ на английски, а не „prinze“), Андреа и в превода се е оляла. „Благодаря ви за подкрепата и признателността! Този принц е за вас!“

Чудим се къде точно е въпросният „принц“, който певицата иска да подари на феновете си, когато в ръцете си държи награда. Вероятно Андреа е искала да напише „приз“, но езиковата й култура е твърде ниска. Изглежда, освен с английския, певицата има проблеми и с родния си език.

Форумци недоумяват, как жена с претенции за международна звезда, може да си позволи подобна издънка. „Prinze“? Откъде Андреа я измисли тази дума, няма такава в английския език“, коментират потресени фенове на певицата. И й препоръчват спешно да се запише на уроци не само по английски, но и по български език, ако не иска да става за посмешище отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар