Кой зарази Анджелина със смъртоносния Хепатит С?!

Гласувайте за статията

Актрисата се нуждае от трансплантация на черен дроб

 

Холивудската звезда Анджелина Джоли е в много тежко здравословно състояние и само трансплантация на черен дроб може да й помогне, гръмнаха световните медии. Тъжната новина дойде от Турция, където красавицата е била на консултация с лекари.

Новината за АнДжи натъжи целия свят

Новината за АнДжи натъжи целия свят

Покрай ангажиментите си като посланик на комисариата на ООН по бежанците, тя посети Анкара и е водила тайни разговори с известния хирург Аман Токат. Актрисата е споделила, че страда от хепатит С и го попитала: „Казват, че ще умра, ако не си присадя черен дроб. Как да се спася?”.

Джоли и Брад Пит не разкриват официално за такъв проблем, но постоянно отлагат сватбата си и всички фенове са много притеснени. „Може би не желаят да коментират, защото АнДжи ще трябва да разкаже как се е заразила?!”, умуват втрещените почитатели. Наистина този сериозен въпрос вълнува хиляди по света.

Много вероятно е заради татуировките Джоли да е лепнала хепатит С

Много вероятно е заради татуировките Джоли да е лепнала хепатит С

Хепатит С се предава по полов или кръвен път, а най-често негови жертви са наркомани или хора, които практикуват анална любов. Мнозина веднага скочиха от недоумение как е могла прелестната и талантлива Джоли да лепне този вид хепатит, който е много рисков и при хронични прояви, уврежда черния дроб.

Знае се, че тя има татуировки и те може да са станали причина за проблема, гласи една от версиите. Ако са използвани игли със съмнителна хигиена, които са били в контакт с носител на вируса, а Анджелина е подценила опасността, то сега последствията са я застигнали с пълна сила…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар