Анджелина Джоли на 14 – истинска бунтарка (Вижте я в най-лудите й години – Непоказвани снимки)

Анджелина Джоли на 14 – истинска бунтарка (Вижте я в най-лудите й години – Непоказвани снимки)
4 (80%) 1 vote

Анджелина Джоли неузнаваема като тийнейджърка, красива, ексцентрична и с интерес към тъмната страна на живота

Нови снимки на младата Анджелина Джоли се появиха в таблоида Дейли мейл. Те бяха изпратени на изданието от анонимен източник, който твърди, че актрисата на тях е на 14 години.

На непоказваните фотоси младата Анджи купонясва с приятели, пие бира и  позира пред гробище.

В поредица от пощенски картички, изпратени до приятелите й през 1989 г, тя признава, че е влюбена в някой си „Мистър Перфектен” и пише, че се целува добре, но и, че повече никога няма да го види.

Анджелина Джоли на 14
Снимка: Инстаграм

14-годишната тийнейджърка се оплаква и от семейството си, казвайки, че по-скоро би легнала гола в дупка с червени мравки, отколкото да посети роднините си.

Съученичка на Анджи, която учи с нея в една и съща гимназия, твърди, че тя била диво дете, употребявала алкохол, синтетичен наркотик и пушела трева.Споделя още, че мечтаела да е директор на погребален дом и дори посещавала курсове по балсамиране. Като добавя, че в същото време била и много милостива и щедра. Не отминавала бездомник без да му даде пари.

Анджелина Джоли на купон с приятели
Снимка: Инстаграм

Бившата приятелка на холивудската звезда разказва още, че майка й Маршелин Бертран й позволявала да води гаджето си вкъщи, а когато станала на 15 я посъветвала да взема противозачатъчни. Но Джоли се възмутила защото все още не спяла с приятеля си.

Анджелина Джоли позира пред гробище
Снимка: Инстаграм

Бъдещата холивудска знаменитост обичала да размишлява за самоубийството и често се наслаждавала на разходка из гробищата, разкрива странностите й неин другар от младостта, като споделя, че била ексцентрична и красива с интерес към тъмната страна на живота, предават от focus.ua.

Вижте 0ще снимки на тийнеджърката Анджи в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар