Анджелина Джоли с шокиращи мераци в спалнята: Обичам да използвам ножове! (Вижте с какво изгони мъжете си)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли се слави като една от най-красивите жени на планетата, но не може да се отрече, че доста стресира мъжете си

Една от най-известните актриси на нашия век много обича да шокира хората, като го прави съвсем целенасочено. Последната ù изцепка изважда на светло интимни подробности от креватните приключения на звездата. Оказва се, че Анджелина Джоли обича да си играе с ножове в спалнята. И не само да ги използва като сексуално оръжие, но и като психологическа атака към партньора. Целта на Анджи била да провокира „по-дълбоки отношения“ с човека в леглото. Каквото и да означава това. На всичкото отгоре актрисата нямала нищо против някое от собствения ù футболен отбор деца да наследи тази така необичайна слабост, когато му дойде времето.

Към днешна дата е факт, че Джоли е сама като кукувица. Напук на всичко, което се изговори в пресата, може би е време да си помисли с какво самата тя изгони важните мъже от живота си. Дали нейната екстравагантност, граничеща с лудост, всъщност не е причината да не може да намери любовта и най-важното – да я задържи? Ножовете в спалнята определено са доста хард занимание за всеки средностатически човек и едва ли много хора изгарят от желание да правят отношенията си с партньора „по-дълбоки“.

Брад Пит вече е в миналото. От красивата някога любовна история днес на преден план излезе неразбирателството между двамата бивши, което избуя дори и в половите проблеми на Шайло. Припомняме, че и при връзката си с Били Боб актрисата проявяваше някои, меко казано, странности. Бурканче с кръвта му украсяваше врата ù като медальон. Дали за Били е било съвсем в реда на нещата, може би времето показа най-добре. Джоли определено е странна и вероятно нейните лудости идват в повече на партньорите ù. Сатанински елементи и сексуална перверзия бележат уж дълбоките ù връзки.

Анджелина владее мъжете си с ножове

Анджелина владее мъжете си с ножове
Снимка: Фейсбук

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар