Анджелина Джоли: Чувствам се незначителна и малка! (Актрисата проговори за депресията след развода)

Анджелина Джоли: Чувствам се незначителна и малка! (Актрисата проговори за депресията след развода)
4.5 (90%) 2 votes

Актрисата по-честна от всякога разкри преживяванията си след раздялата с Брад Пит

Анджелина Джоли, жената, към чиято красота никой не е останал безразличен, преживява един от най-трудните периоди в живота си. След раздялата с Брад Пит, която обърка обществеността, запознати твърдят, че тя ще се оттегли напълно.

Силният стрес предизвика и здравословните й проблеми, с които се бори от години. И докато бившият й съпруг се радва на нова любовна афера с младатя немска топ моделка Никол Портуласки, Анджелина е посветила живота си единствено на децата, предават от hashtag.mk.

„Силата ми идва от децата ми. Всички родители знаят, че в тях има сила, която непрекъснато расте. Не знам откъде идва вярата ми, но съм сигурна, че съм в преходен период, сякаш се връщам към корените си и сякаш съм се загубила. „Мисля, че всичко започна, когато връзката ми с Брад приключи“, честна е актрисата.

Анджелина Джоли е отдадена на децата си, те й помагат да се справи с депресията
Снимка: Инстаграм

„Беше сложен период, не можех да се позная – станах малка, и почти незначителна, дори невидима. В крайна сметка имах някои здравословни проблеми. „Всичко ми напомни, че трябва да се радвам, че съм жива“, каза Анджелина в скорошно интервю.

„Понякога ми е толкова трудно да се изправя пред живота. Иска ми се да потъна, но тогава си спомням, че заради децата си трябва да остана силна. „Те трябва да имат стълб, на който да се опрат, когато им е трудно, а самият този стълб трябва да е здрав и да не се срутва“, заключва откровено актрисата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар