Анджелина Джоли цъфна по пижама на улица в Ню Йорк (Актрисата се изложи с нелеп тоалет – Снимки)

Анджелина Джоли цъфна по пижама на улица в Ню Йорк (Актрисата се изложи с нелеп тоалет – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Актрисата шашна с безумен тоалет насред Ню Йорк, пусна се с мъжка пижама

Новината, че Анджелина Джоли се  събира с бившия си Джони Лий Милър отекна като гръм от ясно небе и не спира да се коментира в Щатите и в целия останал свят.

Не веднъж, а цели три пъти холивудската звезда бе засичана от папараците да влиза в апартамента на бившата си половинка. Тя запознала Джони Лий Милър дори с децата си, на които го представила като близък и добър приятел на семейството.

В това, че актрисата и майка на шест деца поддържа добри отношения с бившия си съпруг няма нищо чудно. Най-шокиращото този път е облеклото, което Анджи избра да излезе на улицата.

Актрисата изуми нюйоркчани с бзуман тоалет
Снимки: Инстаграм

За визитата с Джони тя облече черна сатенена пижама. Дрехата на Долче и Габана може да изглежда доста оригинална, но има вид на мъжко спално облекло с с тези бели кантове и май никак не подхожда на такава голяма световно известна красавица да се разхожда по улиците на мегаполиса Ню Йорк, все едно се намира в собственото си луксозно имение.

За съжаление това не е първия път когато актрисата се излага. Можем да припомним на ония, които са забравили, че Джоли бе снимана да пазарува по нощница преди време.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар