Анджелина Джоли хвърли око на диджей Дипло (Децата й го боготворят – Подробности)

Гласувайте за статията

Актрисата в афера с Дипло, запозна новото си гадже с шестте си деца

Разводът на Анджелина Джоли с Брад Пит все още не е приключил. Американските медии прогнозират, че цялата процедура ще отнеме години заради парите, които двамата инвестират в адвокатски екипи.

И докато Брад се бори с проблемите си, тъй като Анджелина иска еднолично да поеме родителските права над децата, тя вече е „хвърлила око“ на ново момче.

Според писанията на таблоида „Нова идея“, след 5 години Анджелина намери нов партньор,в лицето на  световноизвестния диджей Дипло.

Новата тръпка на актрисата

 

Анонимен източник твърди, че наскоро актрисата и диджеят са били видени на среща на парти в Лос Анджелис. Самият Дипло подклажда допълнително слуховете, като публикува снимки в Instagram, на които Анджелина се вижда.

Самият Дипло подхрани слуховете за връзка с актрисата с тази снимка

New Idea също така твърди, че Джоли вече е срещнала Diplo с децата си и те го обожават.

„Децата мислят, че той е Бог, така че няма съмнение, че ще одобрят новата връзка на майка си, особено сега, когато тя се е поуспокоила малко. „Всичко продължи толкова дълго, както разводът, така и изолацията, и никой не е изненадан, че си е позволила малко свобода“, каза същият източник.

Ще си позволи ли грижовната майка малко свобода?

Доколко са верни твърденията на таблоида, е трудно да се разбере. Анджелина обаче в своите изявления преди това категорично отрече, че обмисля нова връзка или партньор. Наскоро тя каза пред Vogue, че все още се възстановява от развода си и е заета с отглеждането на децата, предават от tocka.com.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар