Анджелина Джоли тествана за дрога заради Лара Крофт (Вижте унижението)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли била унизена с тестове за дрога, актрисата се съгласила за да получи ролята на Лара Крофт

Анджелина Джоли е трябвало да преживее тежко унижение. Заради тъмната си репутация и съмненията, че може да посегне към хероин и кокаин актрисата едва не загубила ролята на Лара Крофт във филма Томб Райдър.

Холивудската звезда трябвало всеки ден да дава урина и кръв за да докаже, че е чиста от наркотици. Иначе щяла да се размине с ролята, която й донесе милиони. Това се твърди в биографична книга. Където се разкриват мръсни тайни от живота на красивата холивудска звезда.

Саймън Уест, който е режисьор на Томб Райдър виждал, че Джоли е идеална за ролята на Крофт. Той  признава, че репутацията й по онова време никак не била добра. Заради публикувани кадри в пресата от личния й наркодилър през 1998 г. На които се вижда как Анджи живее в мизерен апартамент и се дрогира с хероин и кокаин.

Уест си спомня, че Джоли се съгласила с всичко само и само да получи ролята. Когато се видели на снимачната площадка тя му споделила, че е наясно каква е репутацията й. Актрисата искала да докаже, че е чиста от наркотици. Даже тестовете да се правят всеки ден, предават от изданието radaronline.com.

Така се и случило. В студиото всеки ден я тествали за дрога. Като се наложило не само да проверяват урината й. А да й правят й кръвни проби.

Въпреки драмите, на които е подложена Анджелина Джоли всички от екипа признават, че тя е красива, умна и много силна. И се справя отлично. Филмът Томб Райдър носи 275 милиона долара печалба за 2001 година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар