Анджелина Джоли в тежка депресия след раздялата със сина й (Актрисата не спира да плаче, отказва да се храни)

Анджелина Джоли на ръба на нервна криза след раздялата с Мадокс, актрисата не поглежда храна и само плаче

Теглото на Анджелина Джоли отново е достигнало критична точка. Актрисата, която изпрати най-големия си син да учи в университета в Сеул е в депресия от раздялата. Спряла е пак да се храни и непрекъснато плаче.

Нейна приятелка споделя пред репортер на изданието NS, че се страхува за състоянието на актрисата защото изглежда прекалено слаба. За нейната височина от 1,69 м тя тежи едва 41 килограма. Близките на Джоли се притесняват и се мъчат да я убедят да отиде в клиника и да се погрижи за здравето си.

Снимка: Инстаграм

Едва я придумаха да посети лекар, който я предупредил, че веднага трябва да започне да се храни с пълноценна храна, иначе може да умре от изтощение.

Проблемът на Анджелина е, че не може насила да се храни. Тя загуби апетита си по време на скандалния си развод с Брад Пит. А нещата съвсем се влошиха след като се наложи да остави Мадоск в Корея.

Самата актриса скоро в интервю призна, че от както го няма сина й само реве и не може да спре. Иска й се да е силна, но й трябва време. Скоро Анджелина Джоли бе на премиерата на новата част на филма „Maleficent“. Тя дефилира на червения килим с красива черна рокля и насила се усмихваше. Но всички видяха колко е слаба.

На фона на депресията, която започна след тръгването на сина й тя започна все по-малко да яде, предават от newsyou.info.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.