Анджелина Джоли в тайна афера с Джони Деп (Ето кой я теши след развода)

Анджелина Джоли в тайна афера с Джони Деп (Ето кой я теши след развода)
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли е в афера с Джони Деп, затова актьорът се развел толкова бързо

След „Туристът“ те вече не са само приятели. Анджелина Джоли се теши именно при Джони Деп след развода си с Брад Пит. Източници, близки до актрисата, издават, че тя се е приютила при капитан Джак Спароу в Малибу, след като е подала документи за разтрогване на брака си.

По ирония на съдбата, именно Джони Деп повлече крак с разводите в Холивуд тази година. Актьорът и съпругата му Амбър Хърд поведоха истинска война преди няколко седмици, но успяха да се разделят най-накрая.

Анджелина е наела адвокатката си Лора Васар именно по препоръка на Джони Деп. Юристката успя да остави Амбър Хърд буквално без нищо, въпреки че блондинката беше протегнала ръце към половината състояние на актьора.

„Анджелина е идол за Джони от години. А след като се срещнаха в „Туристът“ просто нямаше други като тях“, разкриват близки до актьорите.

Следват частни срещи, телефонни разговори, много, много общи интереси и в крайна сметка двамата си стават невероятно близки. Брад не е особено притеснен от факта, че двамата са заедно, тъй като Анджи никога не му е давала повод за съмнения във верността й. След развода им обаче, именно Джони Деп я приютява.

Засега никой от двамата не е коментирал факта, че Анджелина се е приютила при известния си колега, но е факт, че актрисата май сериозно си пада по колегата си. От друга страна, Брад Пит е отчаян, тъй като той е луд по актрисата, но до момента не е успял да я разубеди. Той дори се е обърнал към баща й Джон Войт, с надеждата да получи подкрепа и помощ от него.

Анджелина Джоли съсипа Брад Пит, смени го с Джони Деп

Анджелина Джоли съсипа Брад Пит, смени го с Джони Деп

Досега обаче и този план не е сполучил, за събирането на двамата. От друга страна Брад не е виждал вече една седмица децата, което още повече го разстройва. Очевидно актрисата е решила наистина да го съсипе от мъка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар