март 28, 2024

Анджелина Джоли с един от най-грандиозните грим гафове (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-s-edin-ot-nay-grandioznite-grim-gafove-snimki/146593 Kliuki.net
Анджелина Джоли с един от най-грандиозните грим гафове (Снимки)

Анджелина Джоли сред звездите, които трябва спешно да сменят гримьорите си

Много куриозни моменти, свързани с холивудските звездни особи ни предложи изминалата 2014 година. Заляха ни куп класации в главната роля, на които бяха звездите и гафовете сътворени от тях. Предлагаме ви да се запознаете с още една, уловила най-грандиозните грим гафове на известните.

[caption id="attachment_92290" align="alignleft" width="300"]Анджелина Джоли и посипаното й с лице брашно Анджелина Джоли и посипаното й с лице брашно[/caption]

Анджелина Джоли – винаги блестяща и ослепителна, на дебютното представяне на филма “The Normal Heart“ се появи, като наклепана с брашно и камерите запечатаха този момент. Неразнесета добре пудра по лицето й е един от най – комичните гафове сполетял актрисата.

Майли Сайръс събра очите на почитателите си и те я оприличиха на Жокера от филма Батман. Гафът стана, заради натрупаната около брадичката й пудра, която някой некадърен гримьор бе забравил да почисти.

[caption id="attachment_92291" align="aligncenter" width="300"]Майли Сайръс Майли Сайръс[/caption]

Дженифър Анистън е следващата холивудка, станала жертва на грим гафовете. Тя смая фотографите, когато на премиерата на филма “Call Me Crazy”се показа с някакви необясними бели петна по гърба си, които се виждаха, заради разголения й тоалет. Явно актрисата е искала да скрие някои дребни несъвършенства, но фон дьо тенът не е положен професионално и се получи гаф.

[caption id="attachment_92292" align="aligncenter" width="300"]Дженифър Анистън Дженифър Анистън[/caption]

София Вергара събра погледите с ужасяващо начервените си устни, които изглеждат, като безформена маса. Дали нарочно или не, красавицата сътвори поредния гаф.

[caption id="attachment_92293" align="aligncenter" width="300"]София Вергара София Вергара[/caption]

Ким Кардашиян , звездата, която много обича да подчертава прекрасните си очи, не е избрала подходяща дължина за изкуствените си мигли и ето ви го гафът. Вместо да привлече вниманието с красотата си, тя получи място в класацията на грим гафовете.

[caption id="attachment_92294" align="aligncenter" width="300"]Ким Кардашиян Ким Кардашиян[/caption]

Кели Озбърн , която по природа си е с бял цвят на лицето е избрала неподходящ бронзант. Тя изглежда, като истинска представителка на жълтата раса, като тенът й хич не подхожда на цвета на косата й. И ето ти го гафът.

[caption id="attachment_92295" align="aligncenter" width="300"]Кели Озбърн Кели Озбърн[/caption]

Кейт Мос заложи на златист грим, който в съчетание със синята наметка й донесе номинация в класацията с гафове. Феновете й отбелязаха, че Кейт прилича старица, а не на сексапилна дама, за която се представя.

[caption id="attachment_92296" align="aligncenter" width="300"]Кейт Мос Кейт Мос[/caption]

Кортни Кокс май ще участва в кастинг за роля в нова част на „Черния лебед“. Звездата от „Приятели“, с тази черна визия се класира за грим гафовете.

[caption id="attachment_92297" align="aligncenter" width="300"]Кортни Кокс Кортни Кокс[/caption]

Тайра Банкс прикова вниманието с грим в стил Хелоуин . Моделката сигурно не е наясно, че празникът е един път в годината и влезе в класацията, видяха от dama.bg.

[caption id="attachment_92298" align="aligncenter" width="300"]Тайра Банкс Тайра Банкс[/caption]