Анджелина Джоли съвсем се стопи след развода (Вижте плашещата й визия – Шок снимки)

Анджелина Джоли от ден на ден се топи, актрисата плаши с болнав вид

Анджелина Джоли  се е захванала яко да работи. В момента е ангажирана с втората част на филма „Господарката на злото” където изпълнява главната роля. Актрисата бе видяна скоро на няколко събития, но вида й бе повече от плашещ.

Снимка: Блиц

Джоли отдавна има проблеми с килограмите. Които поддържа на ръба на анорексията. Но напоследък може да се види, че не само е прекалено слаба, а има вид на болна. Явно, че проблемите покрай развода с Брат Пит напълно я съсипаха. Макар да се приключи брака й с актьора тази война на нерви, която преживя никак не й се отразява добре.

Снимка: Блиц

Анджи бе забелязана на няколко обществени места и от снимките се вижда, че от ден на ден става все по-зле. Толкова се е стопила, че жилите на врата й грозно изпъкват, ръцете й са толкова слаби, че изглеждат като клечки.

На премиерата на лентата „ Джъмбо” присъстващите ахнаха когато я видяха. Костите й от всякъде стърчат и сякаш ще пробият тънката й кожа.

Холивудската звезда бе със снежнобяла рокля, но изглеждаше неузнаваема. Лицето й бе с неестествен призрачно бял цвят. А самата тя бе като отнесена, предават от jenata.blitz.bg.

Фотосите бяха видени от хиляди фенове в интернет, които коментираха, че изгледа като смъртта. Видът й е като на болна жена, ядосват се почитателите на Джоли. Спомнят си каква красавица бе на времето, а сега не прилича на себе си.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.