Анджелина Джоли спешно влезе в болница (Всичко за здравословните й проблеми – Снимки)

Гласувайте за статията

Трите дъщери посрещнаха актрисата след болничен престой в клиника

Часове след като Анджелина Джоли регистрира собствен акаунт в Инстаграм и пусна първия си пост, с който защити правата на жените в Афганистан  бе забелязана на излизане от клиника.

Докато световните медии обсъждаха поста на актрисата, а феновете се надпреварваха да следват своята любима филмова звезда, тя ненадейно се озова в болница.

Все още няма яснота какво всъщност е принудило холивудската знаменитост да се обърне за помощ към лекарите, но на излизане от болничното заведения тя изглеждаше малко изтощена. Може да е бил рутинен преглед или пък някакъв инцидент. Всичко, което се знае е, че е прекарала вътре малко повече от шест часа.

Шайло, Захара и Вивиан посрещат майка си на излизане от болницата
Симки Инстаграм

Папараците я снимаха точно когато напуска калифорнийската клиника Бърбанк. А там я чакаха с нетърпение трите й дъщери, Шайло, Захара и Вивиан. Лицата на трите девойки изглеждаха щастливи, но и натъжени и те с облекчение се втурнаха да посрещнат майка си с прегръдки и целувки.

Снимки: Инстаграм

Няма как да не обърнем внимание на стила на многодетната майка. Дори и тази напечена ситуация Анджелина не е променила минималистичния си стил. Облечена бе в меко кафяво палто, подобно на халат, черни панталони и черни обувки тип „балеринки”, предават от elle.ru.

Сред феновете на знаменитата актриса се говори, че в лечебното заведение тя е била за наблюдение заради проблеми с кръвното налягане. От коментарите им се вижда, че те са забелязали поставен холтер, апарат чрез който се следи в продължение на 24 до 48 часа как варира кръвното и сърдечния ритъм  на 46-годишната звезда и майка на шест деца и се молят всичко с нея да е наред.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар