Анджелина Джоли смени Брад Пит с режисьор от Камбоджа! (Фото + Всичко за аферата им)

Анджелина Джоли смени Брад Пит с режисьор от Камбоджа! (Фото + Всичко за аферата им)
5 (100%) 2 votes

Анджелина Джоли втрещи всички с избора си на нов партньор

Анджелина Джоли смени Брад Пит с невзрачен азиатец

Анжделина Джоли смени Брад Пит с режисьор от Камбоджа! Противно ба слуховете, че има шанс да закрепят брака си, актрисата демонстрира, че изобщо не се сеща за бившия си. И е твърдо решена да го забрави, особено след спекулациите, че Брад си има нова.

Първоначално журналистите постоянно тръбяха, че Пит има роман с младата актриса Ела Пернел, а сега обикалят слухове, че той е хвърлил око на звездата от „Игра на тронове“ Емили Кларк.

Анджелина Джоли също реши да започне нови връзки. Наскоро медиите писаха, че тя ще се омъжва за арабски милиардер, а сега се съобщава, че актрисата се среща с режисьор от Камбоджа. Те наистина са били засичани заедно доста пъти. Говори се, че 38-годишният Прач Ли е покорил сърцето на красавицата буквално още на първото им запознанство. Те са се видели за първи път на снимачната площадка на „Първо те убиха моя баща“, в който се разказва за масовите убийства в Камбоджа. Източник разказва, че този мъж е точно това, от което има нужда Анджелина.

Анджелина Джоли новТе се разбирали само с една дума, имат много общи интереси и проблеми. Те имат много общо помежду си, което не можеше да се каже за отношенията на актрисата с Брад. Мъжът се е родил по време на страшните времена на управлението на червените кхмери, след това неговите родители са успели да избягат в САЩ. Именно затова двамата с Джоли имат толкова много общи теми.

Той също ѝ е показал своята родина и местните забележителности. Двойката многократно е била забелязвана заедно на мероприятия, организирани от камбоджанската диаспора в САЩ. Източник разказва, че актрисата никога не е била толкова щастлива, откакто се е разделила с Брад Пит. Мъжът също взел под своето крило нейния най-голям син Мадокс, който е родом от Камбоджа.

Той на практика му е станал баща, затова Анджелина била много щастлива. Нито Прач Ли, нито Джоли засега не потвърждават тази информация. Въпреки това, дори нейните почитатели са забелязали положителните промени в настроението на актрисата в последно време. Изглежда, че личният живот на звездата започва да се нарежда, което не може да се каже за Брад Пит. Приятели казват, че той води отшелнически начин на живот и навън при хората ходи само тогава, когато трябва да посети лекар-специалист, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар