Анджелина Джоли сияе след развода (Актрисата събра погледите в стилна бяла рокля – Снимки)

Анджелина Джоли сияе след развода (Актрисата събра погледите в стилна бяла рокля – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Холивудската звезда се възстанови от тежкия развод, актрисата блести в бял тоалет на вечеря

Феновете на Анджелина Джоли до скоро обсъждаха последната продажба на актрисата и факта, че тя успя да намери купувач на картината рисувана от Уинстън Чърчил. Която Брад Пит й бе подарил докато бяха женени.

И не само, че така се отърва от миналото, но и сключи изгодна сделка. „Минарето на джамията Кутубия” бе продадена за рекордните  11 милиона долара. Като платното първоначално бе оценено на 2 или най-много 3 млн.

Явно онзи ден холивудската знаменитост реши да отпразнува изгодната продажба заедно с приятелка. Актрисата бе забелязана в компанията на колежката си Елън Помпео да отиват на италиански ресторант в компанията на двете им дъщери Шайло и Стела, които като майките си са приятелко. Освен това живеят близко.

Снимки: Инстаграм

Бившата съпруга на Брад Пит се появи на срещата в елегантна млечнобяла рокля с дължина миди. Като подчерта извивките на фигурата си с колан, с който стегна  талията си.

Женствената й визия бе допълнена с високи токчета, каквито рядко можем да я видим да носи и сива чантичка на рамото. Която по цвят кореспондира със задължителната защитна маска на лицето.

Интернет потребителите бяха шашнати от разкошния образ на актрисата: „Анджелина изглежда просто страхотно“, „С разпуснатеа косата изглежда толкова женствена и елегантна“, „Накрая,с рокля подходяща за фигурата й“, „Изглежда страхотно“, „Разкошна жена“, са само част от коментарите в мрежата, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар