Анджелина Джоли се стопи и заряза киното (А сега на къде?)

Покрай влошеното си здравословно състояние Анджелина Джоли е решила да се преквалифицира.

Слуховете за анорексията и влошеното здраве на актрисата Анджелина Джоли не стихват, а в живота й се случва коренна промяна. След дългите години на големия екран и десетките си роли, сега тя е решила да се пробва на ново, коренно различно поприще. За никого не е тайна, че актьорската професия е много трудоемка и отнема огромно количество време и енергия. Вероятно именно това е причината съпругата на Брад Пит да предпочете да бъде…учителка!

От години Анджелина Джоли е посланик на добра воля на ООН и е запозната от близо с проблемите на третия свят и неравноправието между половете. Сега обаче от практик, тя става теоретик. Мисис Смит ще преподава в Лондонското училище по икономика. нейните лекции ще бъдат част от нов магистърски курс на име „Жените, мира и сигурността“.

За да получи възможност да застане на преподавателската катедра, Анджелина Джоли е обединила всичко научено през годините по време на посещенията си в различни точки на света. Тя ще бъде гост-лектор заедно с бившия британски министър на външните работи. Курсът ще стартира през следващата година и ще е уникален в световен мащаб, а името на актрисата гарантира неимоверен наплив към магистратурата, пише trud.bg.

Изненадващото предложение към Анджелина Джоли е отправено след нейния дебютен филм в ролята на режисьор „Земя на кръв и мед“, в който тя говори за насилието над жени. Тя не веднъж е изявявала позицията си, че е изключително важно да се постави на масата въпросът с правата на жените, които в някои страни са ограничени до минимум.

Анджелина Джоли гради научна кариера
Анджелина Джоли гради научна кариера

Минимални и дори никакви са ангажиментите на актрисата в кино сферата в последно време. това още повече засилва слуховете за болестното й състояние и невъзможността да се нагърби с участие във филм, заради изтощението, до което ще доведат снимките. Феновете на Анджелина Джоли се притесняват, че притесняват, че краят на актьорската й кариера вероятно е прекалено близо и затова тя тя търси нови полета за изява.

Тя е започната отблизо с проблемите на жените
Тя е започната отблизо с проблемите на жените
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.