Анджелина Джоли се стопи до 34 кила (Разводът я върна към анорексията)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли напълно се стопи, разводът я върна към анорексията, актрисата тежи само 34 кила

Анджелина Джоли се намира в критично състояния. Актрисата тежи 34 килограма. Което за нейният ръст от 169 см е тревожно малко. Разводът направо я стопи, коментират нейни близки.%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b6%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b6%d0%be%d0%bb%d0%b8

Не е за вярване на какво е заприличала най-красивата жена на света, тревожат се за нея. Ръцете и са толкова тънки. Че приличат на клечки за зъби, твърди изданието radaronline.com.

И преди Джоли имаше проблеми с килограмите, но в момента положението й е на ръба. Драстичното й отслабване се дължи на спора й с Брад Пит за попечителството над шестте й деца

Анджелина била изключително разстроена от заключението на ФБР, че няма доказателства  за това, че Брад е малтретирал Мадокс. В каквото го обвини холивудската звезда.

Според сайта Радар онлайн след като научила за заключението на ФБР 41 годишната актриса започнала да си скубе косите от яд. Спряла да яде. И отново посегнала към вредния си навик да пуши. Цигара от цигара. Така лекувала стреса. Който изживява около бракоразводните си дела.

Близките й били загрижени, че анорексията ще съсипе Джоли. Опасявали се, че актрисата спешно трябва да постъпи в болница. Където ще я сложат на системи. И ще я хранят със сонда. А лекар предупредил, че ако продължи да слабее има голяма опасност сърцето й да не издържи. И да си отиде от сърдечна недостатъчност.

Брад Пит също доста е отслабнал по край неволите с Джоли и децата. Той свалил 9 килограма от теглото си. Но за щастие не го застрашава сериозното заболяване на бившата му съпруга. Която не му позволи да прекара със семейството си Деня на благодарността. С което го разгневи и той се скри на островите Кайкос и Търкс с приятели.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар