Анджелина Джоли се срина на раздяла с Мадокс (Вижте как плаче за сина си)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли плаче на раздяла с Мадокс, актрисата скърби за най-големия си син

Мадокс на Анджелина Джоли и Брад Пит напусна семейното гнездо. На-голямото дете на бившите съпрузи започва самостоятелен живот. Той е на 18 години и ще учи в Южнокорейския университет във Биоинженерния факултета.

Снимка: Инстаграм

Миналия ден холивудската звезда съпроводи Мадокс в Сеул. Където се намира учебното заведение. На снимките в Инстаграм, направени в института се вижда как Джоли емоционално общува с другите студенти като признава, че не може да сдържи сълзите си.

Снимка: Инстаграм

Анджелина сподели, че Мадокс ще следва био инженеринг и ще живее в студентското общежитие. Актрисата призна пред почитателите си, че ще остави сина си и ще си тръгне: „Разбирам, че трябва да го оставя сам и се опитвам да не плача”.

Снимка: Инстаграм

Джоли похвали университета и изрази увереност, че новите студенти ще го харесат. Преди да си тръгне холивудската знаменитост се съгласи да си направи обща снимка с Мадокс и другите първокурсници.

Снимка: Инстаграм

Брад Пит обаче не дойде да изпрати наследника си. В медиите се говори, че баща и син изобщо не общуват след развода в семейството. Според запознати актьорът разбрал, че Мадокс ще учи в Южна Корея това лято. Въпреки, че избора му стана известен още през април, предават от spletnik.ru.

Според слуховете 18-годишният младеж се отрекъл от баща си и не иска нито да го чува, нито да го вижда. Да припомни, че разводът на двойката стана факт след скандал между актьора и осиновения му син в самолета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар