Анджелина Джоли се показа с новия си! (Папарашки кадри)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли вече не крие новата си връзка

Анджелина Джоли грее от щастие до новия мъж в живота си, запозна го с децата

Анджелина Джоли се показа с новия си! Актрисата вече не се опитва да скрие, че е преодоляла Брад Пит и се радва на нова връзка. Звездата бе уловена да интимничи с нов мъж, докато бившият ѝ – Брад Пит, се опитва да преживее раздялата им на хиляди километри. Актрисата в момента е в Камбоджа, където без притеснения се разхожда с господина, който по всяка вероятност е нещо повече от неин приятел. Двамата са били забелязани да напускат луксозен хотел и да пазаруват в Siem Reap в компанията на близнаците на Анджи – Вивиан и Нокс. Мъжът дори е подарил златни гривни на нея и децата.

Анджелина Джоли„Брад ще откачи като научи затова. На него почти не му е позволено да вижда децата си, а тя ги разхожда по целия свят и дори позволява на някакъв мъж да им купува гривнички? Анджелина отчаяно иска да изпрати послание, че семейството ѝ е сплотено и не се нуждае от Брад“, разкри източник пред RadarOnline. Носителката на „Оскар“ се надявала да запази новата си любов в тайна, но усмивката я издаде. Тя дори позволила на все още неизвестния мъж да седне с нея и децата им в една рикша, заяви очевидец.

Според продавачката в бижутерския магазин непознатият придружител на Джоли е купил 3 18-каратови златни гривни от нея на стойност 260 долара всяка. Те са били за актрисата и близнаците й.

А през цялото време на разходката си с мистериозния господин, Анджелина греела от щастие и не спирала да се усмихва, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар