Анджелина Джоли се подмладява заради нова любов? (Вижте как промени визията си – Снимки)

Гласувайте за статията

Актрисата смени прическата си, ново гадже ли има

Анджелина Джоли в петък бе забелязана заедно с дъщеря си Шайло да напуска магазин за платове. Актрисата и тийнейджърката, която през май ще навърши 15 г тикаха количка, натоварена с покупки до върха.

Естествено, Шайло като грижовна дъщеря помагаше на майка си да закарат багажа до лъскавата си кола и да го приберат вътре.

45-годишната холивудска звезда изглеждаше великолепно както винаги. Тя бе облякла бяла ленена рокля, с малко V образно деколте. Отгоре на раменете  си бе хвърлила бежов шлифер, а визията си бе допълнила с любимите си чехли с ниски токчета, този път в бял цвят и малка маркова чанта с метална верижка.

Може би нов мъж в живота на актрисата я промени така
Снимки: Инстаграм

Това, което направи впечатление на случайните хора, които забелязаха холивудската знаменитост обаче не бе облеклото й, а свежия и подмладен вид на Джоли. Те забелязаха, че косата й, която до скоро носеше много дълга е подкъсена скоро и е оставена с по-модерна дължина – до линията на раменете, предават ohfashion.ru.

Новата прическа на майката на шест деца й придава много по-младежки вид. На пръв поглед изглежда, че актрисата сякаш е решила всичките си проблеми покрай развода с Брад Пит и има вид на спокойна жена. Някои от феновете й подозират обаче, че щом е сменила прическата си може да се е появил и нов мъж в живота на актрисата, която крие връзката си от публичност.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар