Анджелина Джоли се поболя от ревност заради Брад и Дженифър: Той пак е с нея!

Анджелина Джоли се поболя от ревност заради Брад и Дженифър: Той пак е с нея!
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли се поболя от ревност заради Брад и Дженифър

Анджелина Джоли направо легна болна от ревност. Актрисата винаги се е страхувала от връзката на Брад и Дженифър Анистън, а след развода на двамата, убедеността й, че Брад ще се върне при Анистън се затвърдила. И след като актьорът се помирил с бившата си жена, Анджелина сериозно се притеснила.

Въпреки че от развода на Брад и Дженифър минаха много години, а Брад и Анджелина имат още шест общи деца, в Холивуд е известна несигурността и завистта на Джоли, която и до днес живее в страх, че Брад един ден ще се върне при Дженифър Анистън.

Неслучайно, актрисата се поболяла от ревност, заради повторното събиране на двамата.

Дори и след като се разведоха, близки източници до Джоли твърдят, че актрисата все още побеснява, когато чуе името на бившата на Брад, особено сега, когато в обществото излязоха и информации, че актьорът си отново кореспондира с Дженифър.

Приятелите на бившата двойка твърдят, че обсебеността на Анджелина спрямо Брад и нейният страх от Анистън са силно изразени. И докато са били заедно, тя постоянно се стараела да бъде сигурна, че Брад и Дженифър няма да поддържат никакъв контакт. Особено силно Анджелина се вбесявала от факта, че Анистън поддържа близки отношения с майката на Брад.

От друга страна, близки приятели на Дженифър Анистън казват, че нейният съпруг Джъстин Теру знае, че тя и Брад отново си пишат, но не се притеснява от този факт. И за разлика от Анджелина той изобщо не ги ревнува, тъй като вярва на своята партньорка.

Анджелина Джоли бясна заради Брад Пит

Анджелина Джоли бясна заради Брад Пит

Брад Пит и Дженифър Анистън се разведоха през 2005 година, след доста години брак. Причина за това бе Анджелина Джоли, а двамата скъсаха всякакви отношения след раздялата. Актрисата трудно преживя загубата. Но намери утеха в Джъстин Теру. Съперницата й обаче никога не намери покой с мъжа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар