Анджелина Джоли свали дрехите за корица на списание и призна: Живея в ЛА заради Брад! (Фото)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли позира както майка я е родила

44-годишната актриса, носител на „Оскар“, е открита и в интервюто си за изданието, като споделя, че не е била популярна в гимназията, има емоционални рани, обича своя „неспокоен“ дух и би живеела в чужбина с децата си, ако не беше бившият й съпруг Брад Пит, който иска те да са в Лос Анджелис.

„Бих искала да живея в чужбина и ще го направя, щом децата ми навършат 18. Точно сега трябва обаче да съм там, където баща им реши да живее“, казва Джоли, пише vesti.bg.

Анджелина Джоли

Снимка: Harper’s Bazaar

В уводните думи от Harper’s Bazaar обясняват, че са избрали Анджелина Джоли, за последния брой от 2019 г. и с поглед към 2020 г., „защото просто, няма никой друг като нея“. Джоли е прекарала близо 20 години в Агенцията на ООН за бежанците, борейки се за правата и свободите на разселените хора, повече от 10 години финансира училища за момичета от Афганистан до Кения и Камбоджа. Тя е гостуващ преподавател в London School of Economics, преподава на студентите за мира, сигурността и борбата за правата на жените в международен план. Тя се бори за здравето на жените – по-специално лечението на рака – честно и открито говори за собствената си борба с тази болест.

Тя откровено споделя за „видимите и невидими белези“. „Тялото ми е преживяло много през последното десетилетие, особено през последните четири години, и имам да покажа както видимите, така и невидими белези. Невидимите се борят по-трудно. Животът има много обрати“, казва Джоли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар