март 29, 2024

Анджелина Джоли продължава войната с Брад: Той е лъжец! (Вижте как й отвърна актьорът)

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-prodalzhava-voynata-s-brad-toy-e-lazhec-vizhte-kak-y-otvarna-aktyorat/164457 Kliuki.net
Анджелина Джоли продължава войната с Брад: Той е лъжец! (Вижте как й отвърна актьорът)

Бившите съпрузи водят война за имуществото и не си спестиха какво мислят един за друг

Анджелина Джоли и Брад Пит  се превърнаха в най-скандалните бивши съпрузи. Войната им след развода изглежда безкрайна: Брад и Анджелина се разделиха през 2016 г., официално се разведоха през 2019 г., но те продължават да решават проблемите си в съда. Това лято актрисата загуби делото за  попечителство над децата. На Пит беше позволено да прекарва еднакво време с дъщерите си Захара и Шайло, синовете Мадокс и Пакс и близнаците Нокс и Вивиен. Изглеждаше, че всичко е свършило, но Джоли не мислеше да се откаже, а само  да изчака. Актрисата успя да  отстрани съдията, който взе решение за съвместното попечителство. Актьорът не се изненада и започна да оспорва съдебното решение. Брад заведе ново дело срещу Анджелина. Този път заради имението Château Miraval във Франция, където някога бе сватбата им.Анджелина Джоли продължава войната с Брад: Той е лъжец! (Вижте как й отвърна актьорът) Актьорът е недоволен, че бившата му съпруга се опитва да продаде къщата при неблагоприятни за него условия. Джоли пусна 40 процента от акциите, игнорирайки финансовите интереси на Пит, а преди това отложи одобрението на годишните отчети за четири години. Той вярва, че актрисата прави това нарочно, за да усложни още повече живота муи да си отмъсти. „Компанията на Анджелина Джоли иска да реализира печалба, без да отчита големите суми пари и усилията, които Брад Пит вложи в имота. Действията на Анджелина спрямо Брад са отмъстителни. Това е още един пример за това как тя се опитва да заобиколи закона и да избегне задълженията си “, - цитира думите на представителите на актьора в DailyMail. Анджелина не понесе обвиненията на бившия съпруг и отговори на съдебния процес. В ново изявление тя обвинява Брад в лъжа. Звездата е сигурна, че бившият й  е хитър и използва всяка възможност да спечели делото.

„Той се възползва от положението си. Това е хитър трик и последен опит на известния ищец да спечели делото “, заяви говорителят на екипа Джоли на Page Six, предават от wday.ru.