Анджелина Джоли проговори: Сама съм, добре, че са децата! (+Още откровения за личния й живот)

Гласувайте за статията

Актрисата с откровения за личния си живот в ефир и призна, че няма мъж до нея

45-годишната Анджелина Джоли преживява труден период. Продължителният развод с Брад Пит и бавното разрешаване на въпросите за попечителството над съвместните им деца се отразиха на нейното състояние. Дълго време звездата от филма „Тези, които ми желаят смъртта“ изобщо не искаше да говори за личния си живот, разказвайки на пресата само за възпитанието на наследниците, но онзи ден наруши мълчанието.

Актрисата бе гост в шоуто на Daily Pop. В разговор с водещия Джоли, която се е отдала изцяло на децата, говори много за майчинството. Тя вярва, че понякога загрижеността й за наследниците се превръща в свръхопека.

Фвновете са категорични, че актрисата никога не е изглеждала толкова свежа и подмладена като на последното си интервю
Снимки: eonline.com

„Имам шест много талантливи деца. Разбира се, когато се събудя сутрин, си мисля: „Трябва да се уверя, че са добре. Трябва да се уверя, че всичко е наред със здравето им“, но, честно казано, всъщност всичко се промени преди няколко години и те самите си мислят: „Трябва да сме сигурни, че мама е добре“, пошегува се Джоли.

Актрисата вярва, че само благодарение на наследниците успява да преодолее всички житейски трудности. Децата й дават вяра и надежда за по-добро бъдеще. „Ние сме приятелски екип, така че имам много, голям късмет“, подчерта знаменитостта.

Водещият попита дали нещо не се е променило за Анджи в личния живот.

Многодетна майка призна, че е твърде претенциознаа, що се отнася до мъжете. Още не е срещнала достоен човек, но това изобщо не я натъжава. „Вероятно имам много дълъг списък с изисквания към мъжете, така че съм сама от дълго време“, отговори Джоли с усмивка. Така отрече всички слухове, които и приписват любовни романи, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар