Анджелина Джоли проговори за депресията след развода: Бях като повредена! (Още признания)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли проговори за депресията след развода

Анджелина Джоли направи емоционално признание за развода си с Брад Пит. Пред френското списание „Мадам Фигаро“ актрисата сподели, че е изпаднала в много тежка депресия, след като двамата се раздели.

Още в края на брака им актрисата усещала, че нещата не вървят добре. И дори нещо повече — започнала да усеща, че губи самата себе си.

„В края на брака ни с Брад се чувствах като нещо нищожно и празно. Въпреки че цял живот съм била звезда, в онзи момент се чувствах като нищожество. Бях пълна нула. Беше наистина травмиращо“, казва още Анджелина.

Актрисата споделя, че всички тези емоции я вкарали в доста дълбока и тежка депресия. И въпреки че не го сподели гласно, тя този път не отхвърли предположенията, че това е повлияло и на външния й вид, както и на здравето й. Но в последните седмици е започнала да се възстановява.

„Беше доста трудно, особено след като в един момент дори не можех да се позная. Въпреки че не го показвах, беше болезнено за мен“, допълва Анджелина.

Актрисата обаче споделя, че да преживее тези емоции е било нещо много силно за нея.
„От друга страна беше интересно да се свия толкова и да усетя подобна несигурност“, спомня си актрисата. И допълва, че това й е помогнало да се научи, как да бъде щастлива.

В заключение Анджелина допълва, че всичко, което се е опитало да я разруши, само я е направило по-силна. И я е научило, че трябва да бъде щастлива, дори и просто защото е жива.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли проговори за развода с Брад Пит сн. Инстаграм

Неотдавна вече бившият й съпруг Брад Пит също направи признание. Актьорът призна, че е имал сериозни проблеми с алкохола, които съсипали брака му. Но след като осъзнал, че е загубил жена си и децата си, намерил сили да остави бутилката и да промени живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар