Анджелина Джоли: Получих парализа заради Брад (Шокиращи признания за брака им)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли за първи път направи откровени и болезнени признания за брака и развода с Брад Пит.

Актрисата е спрягана с мистериозен господин, от когото дори иска да има дете. До колко тези слухове са истина, Анджелина Джоли знае най-добре. Но вече целият свят е наясно, че бракът й с Брад Пит е бил най-кошмарното преживяване в живота й. Мисис Смит даде искрено интервю, от което изникнаха неподозирани откровения.

Анджелина Джоли винаги е поддържала имидж на борбено, мъжко момиче. Но, оказва се, последните месеци преди раздялата с бившия й съпруг, са й дошли в повече. От разстоянието на времето тя признава, че най-тежкият период в живота й е бил именно преди раздялата с Пит. Към средата на 2016г. всичко е рухнало, и за двамата е станала невъзможно да съжителстват под един покрив.

„Ние с Брад престанахме да се понасяме…По едно време осъзнахме, че и на двамата ни трябва въздух“, споделя днес актрисата. Но, за да стигне до това заключение, е преминала през най-болезнения си кошмар! Тя разкрива, че е получила парализа на лицевия нерв и високо кръвно в резултат на тежката раздяла. Успяла е да се възстанови благодарение на акупунктура.

Днес, месеци след окончателната раздяла на звездната двойка, бившите съпрузи се опитват да подредят живота си на чисто и да продължат напред. Анджелина Джоли не намерила своя начин да излезе от черната дупка.

Тя е оставила актьорската и режисьорка работа на заден план, за да се отдаде изцяло на децата си. Колкото и странно да звучи за някои, звездата от „Лара Крофт“ сега иска да е просто средностатистическа домакиня, която чисти, готви и се грижи за шестте си хлапета, пише 24chasa.bg.

За да се усъвършенства в новата си „професия’, актрисата е тръгнала на готварски курсове по искане на децата си. не се притеснява и да признае, че сама почиства след кучето си. „Всъщност, сега се чувствам повече жена“, откровена е тя пред „Vanity Fair“.

Анджелина Джоли проговори за най-тежкия период

Сега Анджелина Джоли очаква финализирането на бракоразводното дело с Брад Пит и е решена да обръща повече внимание на здравето си. Децата й пък са повече от щастливи, че най-сетне имат истинска майка, за която те, а не работата, е на първо място!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар