Анджелина Джоли подлуди съседите си с крясъци и купони (Пикантни подробности от живота в имението й)

Анджелина Джоли подлуди съседите си с крясъци и купони (Пикантни подробности от живота в имението й)
2 (40%) 1 vote

Актрисата може да е грижовна майка, но има странни методи за възпитание на децата си

Анджелина Джоли остави без сън съседите си, които живеят в близост до баровското й имение. Комшии на холивудската знаменитост разкриват пикантни подробности какво се случва зад стените на луксозния дом на актрисата.

В таблоидите на запад се появи информация, че хората,които живеят наблизо се оплакват, че не могат да спят спокойно нощем, нито пък да седнат на терасите си през горещините защото от къщата Анджелина се чуват силни шумове.

Съседи издадоха какво се случва зад стените на луксозното имение на Анджелина Джоли, пред вратите, на което е седнала актрисата

Тя често вика и крещи на шестте си деца, които се събраха всичките заедно по време на карантината, а това притеснява съседите й, които могат само да гадаят какво се случва с наследниците на Джоли.

Всеизвестен факт е, че тя е строга майка, но им позволява и някои волности, като например да пийват понякога вино, както и да стоят пред телевизора много до късно.

Освен това те разказват, че приятели на звездата често й са на гости. А тя общува с тях доста шумно. В компанията им актрисата се забавлява като вдига щури партита и купони, които продължават до ранни зори. И макар, че имението й е голямо из целия квартал се чува силна музика на фона на тишината когато всички са легнали да спят, предават от plusinfo.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар